22 maart 2016 19.00-21.30 uur - Leer zelf stress neutraliseren en gewoontes doorbreken
Deze avond maak je kennis met PSYCH-K, een eenvoudige methode om stress te neutraliseren en om belemmerende gewoontes, gedachten en gevoelens te transformeren. En dat meestal in een paar minuten! PSYCH-K geeft namelijk toegang tot wat in het onderbewuste is opgeslagen.
Je krijgt informatie, een demonstratie en een oefening die je daarna meteen voor jezelf kan toepassen. De workshop wordt verzorgd door Mariette Ham. De toegang is vrij, maar meld je wel vooraf even aan via
06.12.12.60.73 of michaelapovel@upcmail.nl, of via deze link: ik kom naar de introductie 22 maart


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8 april 9.00-11.30 uur - Gratis kennismaking met DISC analyse om voorkeursgedrag in kaart te brengen.
Het instrument DISC factor brengt snel voorkeursgedrag, kwaliteiten en groeimogelijkheden in kaart. Je krijgt een globale indruk van jouw eigen voorkeursstijlen en krijgt inzicht wat de toepassing van DISC factor voor jou of jouw organisatie kan betekenen. Deze ochtend is kosteloos en wordt verzorgd door Leny van Rooijen. Het is meteen een voorproefje op de workshop "Talenten herkennen en benutten met een persoonlijke DISC analyse", op 22 april a.s., waarbij je jouw persoonlijke profiel ontvangt en analyseert nadat je deze vooraf online hebt ingevuld (kijk op www.vanrooijencoaching.nl voor meer informatie).
Meld je aan voor de kennismakingsochtend op 8 april via www.hetcoachhuis.nl (kijk in de agenda).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 april - 7 juni De reis van Parsifal - een nieuwe blik op je leven
Biografisch-kunstzinnige cursus in 5 ochtenden o.l.v. Hilde Hooiberg, biografisch consulent en Marjolijn Knot, kunstzinnig therapeut.
Het oude verhaal van ridder Parsifal en zijn zoektcht naar de Graal vertelt ons het verhaal van de moderne mens die op zoek is naar wat echt wezenlijk is in zijn of haar leven. Elke les belichten we een deel van het verhaal waarna je verkent wat het voor jou persoonlijk betekent. Kijk voor meer informatie en een gratis voorproefje op: www.veerkunst.nl/-parsifal-en-jouw-levenspad.html


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

20 mei 2016 9.30-11.30 uur - Mindful Tekenen (cursus, 5 lessen)
Vijf lessen van twee uur, met 5 verschillende tekentechnieken die rust geven en aandachtverhogend werken. Meer informatie en aanmelden: www.veerkunst.nl of mail naar marjolijn@veerkunst.nl).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
23 mei 2016 19.00-21.30 uur - Leer zelf stress neutraliseren en gewoontes doorbreken
Maak kennis met PSYCH-K, een eenvoudige methode om stress te neutraliseren en om belemmerende gewoontes, gedachten en gevoelens te transformeren. En dat meestal in een paar minuten! PSYCH-K geeft namelijk toegang tot wat in het onderbewuste is opgeslagen. Je krijgt informatie, een demonstratie en een oefening die je daarna meteen kan toepassen. De workshop wordt verzorgd door Mariette Ham, www.marietteham.org. De toegang is gratis, maar meld je wel vooraf aan via www.hetcoachhuis.nl (kijk in de agenda)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

17 juni 14.30-16.30 - Laat beelden voor je werken!
Deze middag doet Linda van Erve, businessillustrator (lindavanerve.blogspot.nl), uit de doeken hoe illustraties je kunnen helpen om meer en de juiste klanten aan te trekken: illustraties waardoor iemand meteen begrijpt welke unieke waarde jij biedt met jouw diensten. Aan de hand van een aantal sprekende voorbeelden laat Linda je zien hoe zij deze bijzondere illustraties ontwikkelt.
De toegang is vrij, meld je aan voor een plaats via info@hetcoachhuisvelp.nl

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
17 maart 2016 19.00-22.00 uur - Inspiratieworkshop voor coaches SET - State Evocative Transformation (gratis)
De SET methode helpt jou en je clienten om wezenlijke transformatie mogelijk te maken. Je leert welke momenten zorgen voor een diepgaande en blijvende verandering bij je client en hoe jij zelf daarvoor het instrument bent. Deze workshop wordt  kosteloos aangeboden door Pascal van der Zwaan van De Academie (www.deacademie.nu). Meld je aan via www.hetcoachhuis.nl.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
IL PIACERE DELLA LETTERATURA Een ontmoeting met de Italiaanse taal en cultuur
Leer de Italiaanse taal en literatuur kennen via relevante hedendaagse auteurs en schrijvers uit de twintigste eeuw.
Data 7 en 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december, 13 en 27 januari, 3 en 17 februari, 2,16 en 30 maart, 30 april.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Datum 4 april 2016, 13.30-16.30 uur
Het Dantefactor Kompas -  Katalysator voor persoonlijke ontwikkeling en werkplezier.
Interactieve workshop voor coaches en HR professionals.
Jos van Snippenberg (www.dantefactorkompas.nl) verzorgt deze middagworkshop waarin je hands-on kennismaakt met Het Dantefactor Kompas, een laagdrempelig online meetinstrument waarmee je snel en praktisch de uitgangspositie voor persoonlijke ontwikkeling in kaart brengt. Je gaat naar huis met je eigen persoonlijke Dantefactor Kompas. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelden: www.hetcoachhuis.nl.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


AGENDA

Hier vind je een overzicht van workshops en trainingen die Het Coachhuis Velp aanbiedt in samenwerking met haar partners (coaches en andere ondernemers). En niet alleen voor coaches... we organiseren ook creatieve workshops voor kinderen en jong volwassenen.

Wij werken aan de uitbreiding van ons aanbod. Wil je iets met ons samen organiseren? Neem dan contact op met Marjolijn Knot via info@hetcoachhuisvelp.nl


info@hetcoachhuisvelp.nl        I          Emmastraat 24 A    6881 SV  VELP      I       026  388 24 64
Direct reserveren!
voor leden
Check
onze
agenda
HET COACHHUIS VELP       I       ONZE WERKRUIMTES      I     EXTRA SERVICE      I     AGENDA       I     CONTACT     I   KUNST!